HírekInformációs napok

„Civilek szolgálatában” Civil információs nap a Gombaszögi Nyári Táborban

2019. július 18-án, csütörtökön 10.45 – 15.00 óra között

a Szövetség a Közös Célokért társulás hagyományosan idén is meg szervezi a magyarországi és a felvidéki civil szervezetek részére a Gombaszögi Nyári Táborban a civil információs napot, amelyre ezúton szeretettel meghívjuk.

Program

10.45 órától Regisztráció a SZAKC – sátránál – Házigazdák: Máté Gyöngyi és Pósa Homoly Erzsó, a Szövetség a Közös Célokért munkatársai.

11.00 óra Köszöntő – Duray Miklós, a SZAKC elnöke

11.15 órától Palik Zoltán, a BAZ megyei CIC szakmai vezetője – Az önkéntesség szerepe a civil szervezetek működése szempontjából

  1. 00 óra Beke Beáta, a Pro Le-Ti elnöke – Az erős kapcsolatok hálóját építő civil közösségek participáció és transzparencia

Az információs nap keretében a Szövetség a Közös Célokért társulás szervezésében megrendezésre kerül A családi vállalkozás nemcsak szlogen című fórum, amelyben a felvidéki családi vállalkozásokban dolgozó fiatalokat, szakértőket valamint a politikai és a gazdasági élet szereplőit is megszólítjuk.

Vendégeink:
Tóth Ferenc, a GemerProdukt elnöke; Ciprusz Zoltán, a Via Nova Ifjúsági csoport alelnöke; Hamelli Krisztián, a Hamelli kertészettől; Szabó Bodák Magdolna és Szabó László, a Detal-Prim magán fogászati rendelő képviselői.

A fórum időpontja: 13 óra 30 perc

Helyszín: Előadósátor

A program házigazdája: Hideghéthy Andrea, a SZAKC ügyvezető igazgatója

 

A civil információs napra szeretettel várunk minden érdeklődőt, felvidéki és magyarországi civil szervezetek képviselőit. Kérjük, hozzanak tájékoztató anyagot a szervezeteitekről, amely az együttműködések építésében nagy segítség lehet.

A program díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni 2019. július 10-ig lehet az alábbi elérhetőségeken:

Máté Gyöngyi: rozsnyo@szakc.sk , +421 918 997594
Pósa Homoly Erzsó: rimaszombat@szakc.sk, +421 917 711 349

 

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status