HírekInformációs napok

„Civilek szolgálatában” Civil információs nap a Gombaszögi Nyári Táborban

2019. július 18-án, csütörtökön 10.45 – 15.00 óra között

a Szövetség a Közös Célokért társulás hagyományosan idén is meg szervezi a magyarországi és a felvidéki civil szervezetek részére a Gombaszögi Nyári Táborban a civil információs napot, amelyre ezúton szeretettel meghívjuk.

Program

10.45 órától Regisztráció a SZAKC – sátránál – Házigazdák: Máté Gyöngyi és Pósa Homoly Erzsó, a Szövetség a Közös Célokért munkatársai.

11.00 óra Köszöntő – Duray Miklós, a SZAKC elnöke

11.15 órától Palik Zoltán, a BAZ megyei CIC szakmai vezetője – Az önkéntesség szerepe a civil szervezetek működése szempontjából

  1. 00 óra Beke Beáta, a Pro Le-Ti elnöke – Az erős kapcsolatok hálóját építő civil közösségek participáció és transzparencia

Az információs nap keretében a Szövetség a Közös Célokért társulás szervezésében megrendezésre kerül A családi vállalkozás nemcsak szlogen című fórum, amelyben a felvidéki családi vállalkozásokban dolgozó fiatalokat, szakértőket valamint a politikai és a gazdasági élet szereplőit is megszólítjuk.

Vendégeink:
Tóth Ferenc, a GemerProdukt elnöke; Ciprusz Zoltán, a Via Nova Ifjúsági csoport alelnöke; Hamelli Krisztián, a Hamelli kertészettől; Szabó Bodák Magdolna és Szabó László, a Detal-Prim magán fogászati rendelő képviselői.

A fórum időpontja: 13 óra 30 perc

Helyszín: Előadósátor

A program házigazdája: Hideghéthy Andrea, a SZAKC ügyvezető igazgatója

 

A civil információs napra szeretettel várunk minden érdeklődőt, felvidéki és magyarországi civil szervezetek képviselőit. Kérjük, hozzanak tájékoztató anyagot a szervezeteitekről, amely az együttműködések építésében nagy segítség lehet.

A program díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni 2019. július 10-ig lehet az alábbi elérhetőségeken:

Máté Gyöngyi: rozsnyo@szakc.sk , +421 918 997594
Pósa Homoly Erzsó: rimaszombat@szakc.sk, +421 917 711 349

 

 

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status