Egyéb kategóriaHírek

„Civilek Bora”

Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület, mint B.-A.-Z. Megyei Civil Információs Centrum és a Miskolciak az Avasért Alapítvány szeretettel vár minden civil szervezeti tagot, munkatársat, önkéntest, pártolót, támogatót, valamint a nemes ügyek hátterében áldozatot vállaló családtagot és barátot a:

Civilek Bora
című programra

Helyszín: Miskolc, Papszer utca 2. (az Avasi templom mellett)
Időpont: 2019. május 11. (szombat) 17.00-23.00 óra között

Az esemény a Miskolc Város Ünnepének tiszteletére szervezett IV. Miskolci Civil Nap kísérő eseménye, amely be- vagy levezetést kínál a VIII. Borangolás résztvevői számra is. 

Várható program:
17.00 – 20.00 „Mely palackban rejlik a közösségi szellem?” – játékos vetélkedők, az alkalomhoz illő kérdésekkel, feladatokkal 

20.00 órától „Civil Kvíz” est – a „Civil Kvíz” a népszerű quiznight (kocsmakvíz, pubquiz) mintájára felépülő csapatjáték.

A játékok és a kvíz résztvevői jutalomban részesülnek! 

A helyszín befogadó képessége és berendezése miatt kérjük, előzetesen jelezze, ha játékosként részt kíván venni a „Civil Kvíz” esten! Lehetősége van csapatával (4-8 fő) részt venni az eseményen, de akár egyénileg is jelentkezhet (ekkor a helyszínen dől majd el, melyik csapathoz csatlakozik). Amennyiben kedvet kapott a játékhoz kérjük, hogy regisztrációját az alábbi űrlap kitöltésével küldje el!

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status