Egyéb kategóriaHírek

„Civilek Bora”

Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület, mint B.-A.-Z. Megyei Civil Információs Centrum és a Miskolciak az Avasért Alapítvány szeretettel vár minden civil szervezeti tagot, munkatársat, önkéntest, pártolót, támogatót, valamint a nemes ügyek hátterében áldozatot vállaló családtagot és barátot a:

Civilek Bora
című programra

Helyszín: Miskolc, Papszer utca 2. (az Avasi templom mellett)
Időpont: 2019. május 11. (szombat) 17.00-23.00 óra között

Az esemény a Miskolc Város Ünnepének tiszteletére szervezett IV. Miskolci Civil Nap kísérő eseménye, amely be- vagy levezetést kínál a VIII. Borangolás résztvevői számra is. 

Várható program:
17.00 – 20.00 „Mely palackban rejlik a közösségi szellem?” – játékos vetélkedők, az alkalomhoz illő kérdésekkel, feladatokkal 

20.00 órától „Civil Kvíz” est – a „Civil Kvíz” a népszerű quiznight (kocsmakvíz, pubquiz) mintájára felépülő csapatjáték.

A játékok és a kvíz résztvevői jutalomban részesülnek! 

A helyszín befogadó képessége és berendezése miatt kérjük, előzetesen jelezze, ha játékosként részt kíván venni a „Civil Kvíz” esten! Lehetősége van csapatával (4-8 fő) részt venni az eseményen, de akár egyénileg is jelentkezhet (ekkor a helyszínen dől majd el, melyik csapathoz csatlakozik). Amennyiben kedvet kapott a játékhoz kérjük, hogy regisztrációját az alábbi űrlap kitöltésével küldje el!

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status