HírekKépzés

Ingyenes civil gazdálkodási képzés 2019.

Kedves Civil Barátunk, Tisztelt Partnerünk!

Tisztelettel meghívjuk Önt az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület – Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Civil Információs Centrum civil szervezetek gazdálkodásával és számvitelével foglalkozó képzésére. A várhatóan nagy érdeklődést kiváltó program a civil szervezetek és közalapítványok gazdálkodási, számviteli, adózási és beszámolási kötelezettségeinek teljesítését segíti elő. A képzési idei kiemelt témája az adományok fogadásával, továbbításával járó kötelezettségek teljesítése.

A képzés időpontja: 2019. április 10. (szerda) 10.00-14.00 óra

A képzés helyszíne: Borsod- Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat – Megyeháza Díszterem (3525 Miskolc Városház tér 1.)

Szervezéssel megbízott partner: Ifjúságért Alapítvány

PROGRAM:

9:30-10:00 Regisztráció

10:00-10.10 Köszöntő – Török Dezső közgyűlési elnök, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat

10:10-12:00 – Szakmai program I. rész: a civil szervezetek gazdálkodásának, számvitelének, adózásának, beszámolásának szabályai

Előadó: Gottgeisl Rita, adószakértő, könyvvizsgáló, az Adótanácsadók Egyesülete Nonprofit Tagozatának elnöke

12:00-12:30 Ebédszünet

12:30-13:45 Szakmai Program II. rész: a civil szervezetek gazdálkodásának, számvitelének, adózásának, beszámolásának szabályai

Előadó: Gottgeisl Rita, adószakértő, könyvvizsgáló, Adótanácsadók Egyesülete Nonprofit Tagozatának elnöke

13:45-14:00 Hozzászólások, kérdések

 

A helyszín befogadóképessége miatt a rendezvényen történő részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, 2019. április 1-ig jelezze részvételi szándékát bejegyzés alján található űrlapon vagy az alábbi linken:

Regisztráció

 

Fontos:

A rendezvény helyszínén 8.00-12.00 óra között „Párban jár a segítség” címmel véradást szervezünk. Várjuk a segítőkész civileket és polgárokat! A véradásra jelentkezők jutalomban részesülnek.  Az ERKE pedig minden véradásra jelentkező után 500 Ft adományt juttat el annak a civil közösségnek, amelyik a legtöbb szavazatot kapja a véradásra jelentkezőktől!

 

A meghívó letöltése: innen

 

Támogatók:

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat

Miniszterelnökség 

Nemzeti Együttműködési Alap

Bethlen Gábor Alapkezelő

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status