Civil KözpontCivil Központ eseményekHírek

Programjaink a Civilek Napján

A „Gittegylettől a Főnix rendjéig”

címmel kínál programokat a Civilek Napján a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága és az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület – Borod-Abaúj-Zemplén Megyei Civil Információs Centrum.

Ideje: 2019. február 1. (péntek)

Helyszíne: a Civil Információs Centrum 3530 Miskolc Széchenyi u. 12.

8.00-18.00 Nyílt Nap 

Civil Napon a Civil Információs Centrum meghosszabbított nyitva tartással várja mindazokat, akik betekintést kívánnak kapni a munkánkba.

10.00-12.00  „Szocioply” társasjáték fiataloknak

A Szociopoly társasjáték egy sajátos „Gazdálkodj okosan” kimondottan szegények körülményeire szabva. A csapatokat alkotó játékosok támogatásokból, alkalmi munkából, közmunkából, esetleg „valódi” munkából származó jövedelmekből, esetleg a kisbolt és az uzsorás hiteléből gazdálkodva élhetnek túl egy egész hónapot.

Együttműködő partnerek: Ifjúságért Alapítvány – Család-, Esélyteremtési és Önkéntes Ház, Miskolci Egyetem Alkalmazott Társadalomtudományok Intézete

12.00-12.30 Széchenyi utca 12→2019.

Figyelemfelkeltő akció a civil szervezetek iránti bizalom erősítése, valamint az egyesületek, alapítványok, szövetségek által az emberek közösségek érdekében végzett munka iránti elismerés jegyében. A Civil Információs Centrum irodája előtt ajándéktárgyakkal és szórólapokkal várjuk az érdeklődőket.

13.00-15.30  A „Gittegylettől a Főnix rendjéig” kvíz játék középiskolásoknak

A játék a népszerű quiznight (kocsmakvíz, pubquiz) mintájára épül fel. A játékban résztvevő diákok egyszerre juthatnak élményhez és a civil szervezetek szerepéről szóló információhoz. A játék nyertesei jutalomban részesülnek.

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status