Civil KözpontCivil Központ eseményekHírek

Programjaink a Civilek Napján

A „Gittegylettől a Főnix rendjéig”

címmel kínál programokat a Civilek Napján a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága és az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület – Borod-Abaúj-Zemplén Megyei Civil Információs Centrum.

Ideje: 2019. február 1. (péntek)

Helyszíne: a Civil Információs Centrum 3530 Miskolc Széchenyi u. 12.

8.00-18.00 Nyílt Nap 

Civil Napon a Civil Információs Centrum meghosszabbított nyitva tartással várja mindazokat, akik betekintést kívánnak kapni a munkánkba.

10.00-12.00  „Szocioply” társasjáték fiataloknak

A Szociopoly társasjáték egy sajátos „Gazdálkodj okosan” kimondottan szegények körülményeire szabva. A csapatokat alkotó játékosok támogatásokból, alkalmi munkából, közmunkából, esetleg „valódi” munkából származó jövedelmekből, esetleg a kisbolt és az uzsorás hiteléből gazdálkodva élhetnek túl egy egész hónapot.

Együttműködő partnerek: Ifjúságért Alapítvány – Család-, Esélyteremtési és Önkéntes Ház, Miskolci Egyetem Alkalmazott Társadalomtudományok Intézete

12.00-12.30 Széchenyi utca 12→2019.

Figyelemfelkeltő akció a civil szervezetek iránti bizalom erősítése, valamint az egyesületek, alapítványok, szövetségek által az emberek közösségek érdekében végzett munka iránti elismerés jegyében. A Civil Információs Centrum irodája előtt ajándéktárgyakkal és szórólapokkal várjuk az érdeklődőket.

13.00-15.30  A „Gittegylettől a Főnix rendjéig” kvíz játék középiskolásoknak

A játék a népszerű quiznight (kocsmakvíz, pubquiz) mintájára épül fel. A játékban résztvevő diákok egyszerre juthatnak élményhez és a civil szervezetek szerepéről szóló információhoz. A játék nyertesei jutalomban részesülnek.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status