Civil Központ eseményekHírekInformációs napok

“Gittegylettől a Főnix rendjéig” – kvízdélután középiskolásoknak

Kedves Középiskolás Diákok!

A Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága és az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület Civil Információs Centrum a Civilek Napja alkalmából nyílt napot szervez. Ennek keretében a „Gittegylettől a Főnix rendjéig” címmel szervezünk kvízjátékot középiskolás diákoknak, mindenekelőtt a diákönkormányzatok tagjainak.

A játék a népszerű quiznight (kocsmakvíz, pubquiz) mintájára épül fel. A  játékban résztvevő diákok egyszerre juthatnak élményhez és a civil szervezetek szerepéről szóló információhoz.

Civilek Napja

„Gittegylettől a Főnix rendjéig” közösségi kvíz játék

 

A játék időpontja: 2019. február 1. (péntek) 13.00 és 15.30 között

Helyszín: Civil Információs Centrum 3530 Miskolc Széchenyi u 12. fsz. 3

 

A játék nyerteseit jutalomban részesítjük! Lehetőség van továbbá arra, hogy a játékban történő részvételt – tekintettel annak közösségi és tanulási értékére – igazoljuk az iskolai közösségi szolgálat keretében végzett önkéntes tevékenységként.

Tekintettel arra, hogy a játékban egyidejűleg 20 fő tud részt venni, mindenképpen kérjük, hogy a játékban reszt venni szándékozók jelentkezzenek az eseményre 2019. január 26-ig az alábbi űrlapon tudtok regisztrálni:

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status