Civil Központ eseményekHírekInformációs napok

“Gittegylettől a Főnix rendjéig” – kvízdélután középiskolásoknak

Kedves Középiskolás Diákok!

A Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága és az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület Civil Információs Centrum a Civilek Napja alkalmából nyílt napot szervez. Ennek keretében a „Gittegylettől a Főnix rendjéig” címmel szervezünk kvízjátékot középiskolás diákoknak, mindenekelőtt a diákönkormányzatok tagjainak.

A játék a népszerű quiznight (kocsmakvíz, pubquiz) mintájára épül fel. A  játékban résztvevő diákok egyszerre juthatnak élményhez és a civil szervezetek szerepéről szóló információhoz.

Civilek Napja

„Gittegylettől a Főnix rendjéig” közösségi kvíz játék

 

A játék időpontja: 2019. február 1. (péntek) 13.00 és 15.30 között

Helyszín: Civil Információs Centrum 3530 Miskolc Széchenyi u 12. fsz. 3

 

A játék nyerteseit jutalomban részesítjük! Lehetőség van továbbá arra, hogy a játékban történő részvételt – tekintettel annak közösségi és tanulási értékére – igazoljuk az iskolai közösségi szolgálat keretében végzett önkéntes tevékenységként.

Tekintettel arra, hogy a játékban egyidejűleg 20 fő tud részt venni, mindenképpen kérjük, hogy a játékban reszt venni szándékozók jelentkezzenek az eseményre 2019. január 26-ig az alábbi űrlapon tudtok regisztrálni:

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status