Civil Központ eseményekHírekInformációs napok

III. Civil Nap Miskolcon

Idén harmadik alkalommal szervezi meg Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata és az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület – Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Civil Információs Centrum a „Civil Napot”. A Miskolc Város Ünnepéhez kapcsolódó eseményen résztvevő civil szervezetek síznpadi  produkciókkal, standokkal várják a látogatókat.

Fővédnök: dr. Kiss János alpolgármester

Helyszín: Miskolc Erzsébet tér
Időpont:  2018. május 19-én, szombaton délután 2 – 6 óra között
 
Miskolcon több, mint ezer civil szervezet működik E szervezetek között méretüket, céljaikat, tevékenységüket tekintve jelentős különbségek vannak. Közös vonásuk azonban, hogy annak mértékében tudnak sikeressé válni, amennyire képesek bizalmat építeni az őket befogadó szűkebb és tágabb közösségben. A rendezvényen megjelenő résztvevő szervezeteknek lehetőségük lesz városi szinten, közösen megmutatni magukat. Ugyanakkor egymás és a lakosság visszajelzéseiből lendületet is kapnak a munkájukhoz.
 
A rendezvényen közel hatvan civil szervezet, közösség jelenik meg. A rendezvény látogatói, ha nem is teljes, de átfogó képet kapnak arról a munkáról, amit a szervezetek a Miskolc, illetve a Miskolcon élők javára végeznek. A kavalkád, amelyet ez a civil ünnep kínál, így egyszerre kínál kikapcsolódási, tájékozódási lehetőséget, vagy konkrét segítséget a résztvevőknek.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status