Egyéb kategóriaHírek

Jótékonysági vásár és játszóház

Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület – Civil Információs Centrum a jótékonysági vásárral szeretné támogatni a Miskolc Városi Diákönkormányzat (továbbiakban DÖK) munkáját. A városunkban tanuló fiatalok az iskolai közösségi szolgálat, illetve a részvételükkel megvalósuló közösségi kezdeményezések révén jelenleg is hozzájárulnak Miskolc épüléséhez. A helyi kötödéseik szilárdsága ugyanakkor meghatározza azt is, hogy milyen lesz városunk jövője, hiszen azok a diákok, fiatalok, akik most lehetőséget kapnak arra, hogy megszervezzék saját képviseletüket, megvalósítsák saját programjaikat nagyobb eséllyel maradnak Miskolcon. 

A jótékonysági vásárt 2017. december 17-én az Angyalváró Termelői Nap keretében tartjuk meg.  A délelőtt 9 órától 13.00 óráig látogatható  eseményen olyan kézműves termékeket vásárolhatnak meg a Termelői Nap látogatói, amelyet a városban működő nyugdíjas klubok tagjai és a diákok közösen készítettek.  A vásár teljes bevételét a Városi Diákönkormányzat kapja meg.

A Termelői Napon Egyesületünk játszóházi programot biztosít az Erzsébet téren található MAB székházban. A játszóházi résztvevők ajándékkísérő kártyákat, lapokat, társasjátékokat, hűtőmágneseket, puzzle.-t készíthetnek.

A kezdeményezés az Esély és Részvétel című (EFOP-1.3.5-16) program keretében valósul meg.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status