Forrás körHírek

Forráskör III.

Időpont: 2017. május. 10

Helyszín: Miskolc

A projektünk részeként Forrás Kör címmel tizenkét rendezvényt szervezünk A sorozat az általunk generált és/vagy támogatott közösségek tagjai megtalálhassák a kapcsolatot egymá

 

ssal. törekvéseivel, valamint a helyi, nemzeti és európai törekvésekkel. E mellett célunk a TOP és az EFOP konstrukciók keretében megvalósuló projektek közötti szinergiák hasznosítsa. E szándékainknak megfelelőlen a 2017. május 10-én szervezett rendezvényünkön az EFOP 1.3.5-16 konstrukció által támogatott közösségi munka, illetve EFOP-1.2.9-17 Nők a családban és a munkahelyen pályázatok keretében megjeleníthető tevékenységek közötti kapcsolatokkal foglalkoztunk. A szinergiák feltárása azért volt szükséges, mert a tapasztalatok szerint közösségi élet formálásban, az önkéntes lehetőségek kihasználásában a nők mutatkoznak aktívabbnak.

 

 

 

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status