Forrás körHírek

Forráskör III.

Időpont: 2017. május. 10

Helyszín: Miskolc

A projektünk részeként Forrás Kör címmel tizenkét rendezvényt szervezünk A sorozat az általunk generált és/vagy támogatott közösségek tagjai megtalálhassák a kapcsolatot egymá

 

ssal. törekvéseivel, valamint a helyi, nemzeti és európai törekvésekkel. E mellett célunk a TOP és az EFOP konstrukciók keretében megvalósuló projektek közötti szinergiák hasznosítsa. E szándékainknak megfelelőlen a 2017. május 10-én szervezett rendezvényünkön az EFOP 1.3.5-16 konstrukció által támogatott közösségi munka, illetve EFOP-1.2.9-17 Nők a családban és a munkahelyen pályázatok keretében megjeleníthető tevékenységek közötti kapcsolatokkal foglalkoztunk. A szinergiák feltárása azért volt szükséges, mert a tapasztalatok szerint közösségi élet formálásban, az önkéntes lehetőségek kihasználásában a nők mutatkoznak aktívabbnak.

 

 

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status