Forrás körHírekRendezvények

Forráskör I.

Időpont: 2017. április 19

Helyszín: Miskolc

A megyénkből 110 szervezet nyert támogatást az EFOP 1.3.5-16 pályázati felhívás keretében. E pályázati lehetőség a támogatottak számát (110 szervezet) tekintve a

 

harmadik, a támogatások összegét tekintve pedig az első (968 343 700 Ft) helyen áll a megyénk civil és egyházi szervezeteit támogató lehetőségek körében.  Mint a civil információs centrum címet birtokló szervezet kötelességünknek tartjuk, hogy konzultáljunk a nyertes szervezetekkel. Feladatunk továbbá, hogy a pályázatok sikeres megvalósítása érdekében segítsük azoknak a csatornáknak kialakítását és működését, amelyeken keresztül hatékonyan megválaszolhatók a pályázók által megfogalmazott, hasonló tartalmú kérdések. Ezért szerveztük meg az országos tájékoztató napok előtt a Forráskör című rendezvényünket. A rendezvényen egyeztettük azokat a kérdéseket, amelyekre a szervezetek választ vártak az EFOP 1.3.5-16 konstrukcióhoz kapcsolódó tájékoztató napokon.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status