Forrás körHírekRendezvények

Forráskör I.

Időpont: 2017. április 19

Helyszín: Miskolc

A megyénkből 110 szervezet nyert támogatást az EFOP 1.3.5-16 pályázati felhívás keretében. E pályázati lehetőség a támogatottak számát (110 szervezet) tekintve a

 

harmadik, a támogatások összegét tekintve pedig az első (968 343 700 Ft) helyen áll a megyénk civil és egyházi szervezeteit támogató lehetőségek körében.  Mint a civil információs centrum címet birtokló szervezet kötelességünknek tartjuk, hogy konzultáljunk a nyertes szervezetekkel. Feladatunk továbbá, hogy a pályázatok sikeres megvalósítása érdekében segítsük azoknak a csatornáknak kialakítását és működését, amelyeken keresztül hatékonyan megválaszolhatók a pályázók által megfogalmazott, hasonló tartalmú kérdések. Ezért szerveztük meg az országos tájékoztató napok előtt a Forráskör című rendezvényünket. A rendezvényen egyeztettük azokat a kérdéseket, amelyekre a szervezetek választ vártak az EFOP 1.3.5-16 konstrukcióhoz kapcsolódó tájékoztató napokon.

Skip to content
%d
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status