HírekPályázatok

NEA kifogáskezelés

Amint a megkeresésekből látjuk elindult a formai bírálaton érvénytelennek nyilvánított pályázatok benyújtóinak értesítése. Az érvénytelenséget megállapító döntés ellen kifogás-kezelési eljárást lehet kérni.  A pályázat érvénytelenségével kapcsolatos kifogás benyújtására az érvénytelenség közlésétől számított 5 napon belül van módja a szervezeteknek.

A kérelmet

  1. az EPER rendszer üzenetek menüpontjában lehet benyújtani.
  2. vagy amennyiben a FAIR rendszerben pályázott a szervezet a kérelmet a nea@emet.gov.hu címre kell elküldeni.

A kérelem tartalmáról az EMET részéről küldött levél tájékoztatást ad, de az áttekinthetőség kedvéért az alábbiakban közreadjuk ennek mintáját.

Kérelem minta

A kérelmet kinyomtatva, aláírva és visszaszkennelve, a bizonyító mellékletekkel együtt egy dokumentumban csatolva küldjék be az EPER üzenetek menüpontjába, vagy a Támogatáskezelő nea@emet.gov.hu címére.

 

Kérjük, olvassák el a pályázati felhívással egybeszerkesztett pályázati útmutató 18. Jogorvoslati lehetőség című pontját!

 

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status