HírekPályázatok

NEA kifogáskezelés

Amint a megkeresésekből látjuk elindult a formai bírálaton érvénytelennek nyilvánított pályázatok benyújtóinak értesítése. Az érvénytelenséget megállapító döntés ellen kifogás-kezelési eljárást lehet kérni.  A pályázat érvénytelenségével kapcsolatos kifogás benyújtására az érvénytelenség közlésétől számított 5 napon belül van módja a szervezeteknek.

A kérelmet

  1. az EPER rendszer üzenetek menüpontjában lehet benyújtani.
  2. vagy amennyiben a FAIR rendszerben pályázott a szervezet a kérelmet a nea@emet.gov.hu címre kell elküldeni.

A kérelem tartalmáról az EMET részéről küldött levél tájékoztatást ad, de az áttekinthetőség kedvéért az alábbiakban közreadjuk ennek mintáját.

Kérelem minta

A kérelmet kinyomtatva, aláírva és visszaszkennelve, a bizonyító mellékletekkel együtt egy dokumentumban csatolva küldjék be az EPER üzenetek menüpontjába, vagy a Támogatáskezelő nea@emet.gov.hu címére.

 

Kérjük, olvassák el a pályázati felhívással egybeszerkesztett pályázati útmutató 18. Jogorvoslati lehetőség című pontját!

 

 

Skip to content
%d
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status