Civil Központ eseményekHírek

XVI. Európai Mobilitási Hét Miskolcon

Miskolc Önkormányzata tizenhatodik alkalommal csatlakozik az európai kezdeményezéshez, melynek segítségével évről-évre egyre több miskolci figyelmét tudjuk felhívni a közlekedés okozta környezeti, egészségi hatásokra, az ésszerű autóhasználatra, aMobilitási Hét Miskolc
közösségi és alternatív közlekedési eszközök előnyeire. Európa legnagyobb közlekedési-környezetvédelmi
rendezvénysorozata az idén az “Ésszerű közlekedés. Hatékony gazdaság” gondolat köré szerveződik. A magyarországi rendezvényeket a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium koordinálja. A központi rendezvények mellett szeptember 16-22 között városrészi mobilitási napokat szervezünk, mely lehetőséget ad arra, hogy a helyben élők (gyerekek, szülők, kismamák, nyugdíjasok) is könnyebben
bekapcsolódhassanak.
Az idei kampány ösztönzi az embereket, hogy ésszerűen válasszák meg közlekedési lehetőségeiket, ami gyakran gyorsabb és kellemesebb utazást eredményez.
Ha okosan választjuk meg a közlekedési eszközt, azzal pénzt takaríthatunk meg, javíthatjuk az egészségi állapotunkat és védhetjük a környezetet.

 

https://erke.hu/wp-content/uploads/2016/09/MobHét_program_reszletes_09_14_ver2.pdf

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status