Egyéb kategóriaHírekPályázatok

Információs napok az EFOP-1.3.5-16 – „Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével” című felhíváshoz kapcsolódóan

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkársága információs napokat tart az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett EFOP-1.3.5-16 – „Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével” című felhíváshoz kapcsolódóan, az alábbi helyeken és időpontokban:

2016.08.29. – Békéscsaba

2016.08.30. – Miskolc

2016.08.31. – Budapest

2016.09.01. – Pécs

A rendezvénysorozat célja, hogy segítséget nyújtson az EFOP-1.3.5-16 felhívásra támogatási kérelmet benyújtani kívánó szervezeteknek az Általános Útmutató a Felhívásokhoz c. dokumentumban és a kapcsolódó segédletekben bemutatott szakmai, pénzügyi és adminisztratív feltételek értelmezésében.

Ennek keretében bemutatásra kerül a konstrukció:

  • célja, szakmai tartalma és elvárásai
  • a pénzügyi feltételek és a költségvetés
  • illetve egyéb hasznos információk a támogatási kérelem benyújtásával kapcsolatban.

 

A pályázati felhívással kapcsolatos kérdéseiket, amelyekre választ várnak a rendezvény keretében, előre is feltehetik az online jelentkezési lapon, melyet az alábbi linkre kattintva érhetnek el:

online jelentkezési lap

Az online kitöltött jelentkezési lapot a felmerült kérdéseikkel együtt 2016. augusztus 24. (szerda) 14:00 óráig várjuk. A pontos címet, illetve az előzetes programtervet a regisztráció során megadott e-mail elérhetőségekre küldjük, közvetlenül a jelentkezőknek.

A jelentkezéseket csak az online űrlap felületen keresztül tudjuk fogadni, a rendezvényen való részvétellel kapcsolatos esetleges kérdéseiket kérjük, az eukommunikacio@emmi.gov.hu e-mail címen szíveskedjenek egyeztetni munkatársainkkal.

A részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött, illetve a jelentkezéseket csak a terem befogadóképességéig tudjuk fogadni. Szíves megértésüket köszönjük!

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status