Egyéb kategóriaHírekPályázatok

Információs napok az EFOP-1.3.5-16 – „Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével” című felhíváshoz kapcsolódóan

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkársága információs napokat tart az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett EFOP-1.3.5-16 – „Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével” című felhíváshoz kapcsolódóan, az alábbi helyeken és időpontokban:

2016.08.29. – Békéscsaba

2016.08.30. – Miskolc

2016.08.31. – Budapest

2016.09.01. – Pécs

A rendezvénysorozat célja, hogy segítséget nyújtson az EFOP-1.3.5-16 felhívásra támogatási kérelmet benyújtani kívánó szervezeteknek az Általános Útmutató a Felhívásokhoz c. dokumentumban és a kapcsolódó segédletekben bemutatott szakmai, pénzügyi és adminisztratív feltételek értelmezésében.

Ennek keretében bemutatásra kerül a konstrukció:

  • célja, szakmai tartalma és elvárásai
  • a pénzügyi feltételek és a költségvetés
  • illetve egyéb hasznos információk a támogatási kérelem benyújtásával kapcsolatban.

 

A pályázati felhívással kapcsolatos kérdéseiket, amelyekre választ várnak a rendezvény keretében, előre is feltehetik az online jelentkezési lapon, melyet az alábbi linkre kattintva érhetnek el:

online jelentkezési lap

Az online kitöltött jelentkezési lapot a felmerült kérdéseikkel együtt 2016. augusztus 24. (szerda) 14:00 óráig várjuk. A pontos címet, illetve az előzetes programtervet a regisztráció során megadott e-mail elérhetőségekre küldjük, közvetlenül a jelentkezőknek.

A jelentkezéseket csak az online űrlap felületen keresztül tudjuk fogadni, a rendezvényen való részvétellel kapcsolatos esetleges kérdéseiket kérjük, az eukommunikacio@emmi.gov.hu e-mail címen szíveskedjenek egyeztetni munkatársainkkal.

A részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött, illetve a jelentkezéseket csak a terem befogadóképességéig tudjuk fogadni. Szíves megértésüket köszönjük!

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status