Civil Központ eseményekHírek

MEGHÍVÓ

Az Abaúj Leader Egyesület munkaszervezete az egyesület Civil Tagozata nevében Tájékoztató Fórumot szervez,

Az „Egy csepp a vidékfejlesztés tengeréből” elnevezésű fórumsorozaton belül “Ismerjük meg egymást! – Civil párbeszéd elindítása, együttműködések előkészítésére 2016-ban Abaújban”

 

Sorozatunk alkalmain abaúji civil szervezetek vállalnak házigazdai szerepet abból a célból, hogy egymást megismerve és ezzel a párbeszéd lehetőségét biztosítva, sikeres együttműködéseket alapozzunk meg, melyek szerencsés esetben erőforrások közös használatához való hozzájutásához, megpályázásához is segíthetnek 2017-től /vagy a 2014-2020-as fejlesztési szakaszban.

A mostani alkalmunk során az Abaúj-Hegyközi Civil Szövetség lát bennünket vendégül Fonyban (3893. Fony.Petőfi út 62./Cserealja Ifjúsági szálláshely/)

  1. április 14-én csütörtökön 16.30-tól.

 

Téma: Konstruktív ismerkedés, a jelenlévő civil szervezetek tevékenységi területeink kölcsönös feltérképezése.

A témáról mindig összefoglalót készítünk és küldünk ki utólag minden résztvevőnek, hogy szükség esetén továbbíthassák a részvétel bővítése céljából civil barátaik körében, s így a jövőben azok is bekapcsolódhassanak, akik az adott alkalomra éppen nem tudtak eljönni!
Szép Erdőt, Mezőt, Egészséges Közösséget És Jó Egészséget kívánunk a közös munkához, a szervezők nevében:

 

Nagyné Szunyogh Adrienne, ALE munkaszervezet vezetője,

Bereczky Béla, az ALE elnökség civil képviselője

Sándor Béláné az alkalom civil házigazdája

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status