Egyéb kategóriaHírekKépzés

A civil szervezetek gazdálkodásának, számvitelének, adózásának szabályai

MEGHÍVÓ

 

Kedves Civil Barátunk, Tisztelt Partnerünk!

Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Civil Információs Centrum Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával képzést szervez, melyre tisztelettel meghívjuk Önt.

A képzés védnöke: Dr. Kriza Ákos Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere

A képzés címe: A civil szervezetek gazdálkodásának, számvitelének, adózásának szabályai

A képzés Időpontja: 2016. április 21. (csütörtök) 10.00-15.30 óra

A képzés helyszíne: Miskolc Városháza Díszterem

(3525 Miskolc M. J. Város Önkormányzat Városház tér 8.)

 

A képzés előadója: Gottgeisl Rita, a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesület nonprofit tagozatának elnöke alelnöke, a Nonprofit szervezetek működése, számvitele és adózása 2016 c. szakkönyv szerzője

 

Háttér:

Az idén januártól változtak a civil szerveztek és közalapítványok gazdálkodásának és ügyvitelének szabályai. A képzés abban segíti e szervezeteket, hogy pontos képpel rendelkezzenek a változások nyomán keletkező kötelezettségeikről. A képzéssel az esetleges mulasztásokat szeretnénk megelőzni. De célunk az is, hogy segítsünk a szervezeteknek abban, hogy megalapozottan, a megfelelő információk birtokában vegyenek igénybe számviteli és könyvviteli szolgáltatásokat.

A rendezvényen történő részvételhez regisztráció szükséges!

A regisztráció az érdeklődők nagy száma miatt április 18-án lezárult! 

 

 

 

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status