Egyéb kategóriaHírekKépzés

A civil szervezetek gazdálkodásának, számvitelének, adózásának szabályai

MEGHÍVÓ

 

Kedves Civil Barátunk, Tisztelt Partnerünk!

Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Civil Információs Centrum Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával képzést szervez, melyre tisztelettel meghívjuk Önt.

A képzés védnöke: Dr. Kriza Ákos Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere

A képzés címe: A civil szervezetek gazdálkodásának, számvitelének, adózásának szabályai

A képzés Időpontja: 2016. április 21. (csütörtök) 10.00-15.30 óra

A képzés helyszíne: Miskolc Városháza Díszterem

(3525 Miskolc M. J. Város Önkormányzat Városház tér 8.)

 

A képzés előadója: Gottgeisl Rita, a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesület nonprofit tagozatának elnöke alelnöke, a Nonprofit szervezetek működése, számvitele és adózása 2016 c. szakkönyv szerzője

 

Háttér:

Az idén januártól változtak a civil szerveztek és közalapítványok gazdálkodásának és ügyvitelének szabályai. A képzés abban segíti e szervezeteket, hogy pontos képpel rendelkezzenek a változások nyomán keletkező kötelezettségeikről. A képzéssel az esetleges mulasztásokat szeretnénk megelőzni. De célunk az is, hogy segítsünk a szervezeteknek abban, hogy megalapozottan, a megfelelő információk birtokában vegyenek igénybe számviteli és könyvviteli szolgáltatásokat.

A rendezvényen történő részvételhez regisztráció szükséges!

A regisztráció az érdeklődők nagy száma miatt április 18-án lezárult! 

 

 

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status