Szolgáltatások

Partnerségi információs rendezvények

Az információs rendezvény a CIC szolgáltatásokkal összefüggő témakör kapcsán, konkrét kérdéshez kapcsolódó legalább 1,5 órás időtartamú, több résztvevő egyidejű tájékoztatására alkalmas információszolgáltató esemény.

Az információk átadásának szükségességével egyenrangú indok az információs rendezvények megszervezése mellett, hogy lehetőséget kínálnak a célcsoportok tagjai közötti kapcsolatok építésére is. A nagyobb városokat kivéve ezek a lehetőségek részben források hiánya, részben a járási rendszerek kialakulatlansága miatt eltűntek.

Információs rendezvényeket önállóan, valamint partnerszervezetek bevonásával, illetve azok meghívása alapján szervezünk. A megye mind a 15 térségében évente legalább két alkalommal biztosítjuk ezt a szolgáltatást. Emellett elfogadjuk azon szervezetek meghívását is, amelyek vállalják, hogy legalább 5 szervezetet bevonnak még résztvevőként. A résztvevők számát nem tartjuk feltétlenül fokmérőnek, mert egyes térségekben eltűnő félben vannak a civil szerveződések.

Nem elégséges a térségi központokban megjelennünk. A térségeken belül is felmerülnek elérési akadályok, másrészt a CIC segíteni kívánja a futó, illetve a jövőben induló térségi és települési felzárkóztatási, közösségfejlesztő kezdeményezéseket, Integrált Közösségi Szolgáltató Tereket is.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status