Szolgáltatások

Magyar-külhoni magyar kapcsolatok fejlesztése

A felvidéki partnerünk a Szövetség a Közös Célokért, a magyarországi partnereinkhez hasonló módon végez tanácsadó munkát a külhoni magyar szervezetek körében. A szándékunk az, hogy a magyarországi partnerszervezeteink és a SZAKC tagszervezetei között is épüljenek kapcsolatok. Ennek érdekében kívánunk információs rendezvényt tartani Rozsnyón és Királyhelmecen. Ezen túlmenően egy miskolci, egy sárospataki, és egy ózdi rendezvényen kívánjuk előadóként/beszélgetőtársként vendégül látni a SZAKC képviselőit.

Amennyiben erre lehetőség nyílik, tudásunkkal mindenképp szeretnénk segíteni, hogy az EFOP transznacionális együttműködéseket támogató intézkedéseit, vagy a Magyarország-Szlovákia ETE forrásokat felhasználva egy több szolgáltatási elemet kínáló hálózat jöjjön létre a külhoni magyar civil szervezetek szolgálatára.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status