Szolgáltatások

Magyar-külhoni magyar kapcsolatok fejlesztése

A felvidéki partnerünk a Szövetség a Közös Célokért, a magyarországi partnereinkhez hasonló módon végez tanácsadó munkát a külhoni magyar szervezetek körében. A szándékunk az, hogy a magyarországi partnerszervezeteink és a SZAKC tagszervezetei között is épüljenek kapcsolatok. Ennek érdekében kívánunk információs rendezvényt tartani Rozsnyón és Királyhelmecen. Ezen túlmenően egy miskolci, egy sárospataki, és egy ózdi rendezvényen kívánjuk előadóként/beszélgetőtársként vendégül látni a SZAKC képviselőit.

Amennyiben erre lehetőség nyílik, tudásunkkal mindenképp szeretnénk segíteni, hogy az EFOP transznacionális együttműködéseket támogató intézkedéseit, vagy a Magyarország-Szlovákia ETE forrásokat felhasználva egy több szolgáltatási elemet kínáló hálózat jöjjön létre a külhoni magyar civil szervezetek szolgálatára.

Skip to content
%d
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status