Egyéb kategória

Civil sikerek a filmvásznon – Filmpályázat a Magyarsiker.hu kiírásában

Pályázati kiírás

 

Civil sikerek a filmvásznon – Filmpályázat a Magyarsiker.hu kiírásában

 

A Magyarsiker.hu Filmkészítési pályázatot hirdet a kárpát-medencei civil szervezeteket, civil életet bemutató alkotások készítésére.

A pályázók köre: Pályázhat bármely kárpát-medencei, magyar együttműködésben érdekelt civil szervezet.

A pályázat témája: A pályázó szervezet bemutatása, céljainak ismertetése VAGY a szervezet által a 2014-2015-ös évben elvégzett tevékenységek, példaértékű programok, már megvalósított és a későbbiekben mások számára is alkalmazható „jó gyakorlatok” bemutatása.

Egy pályázó kategóriánként maximum 3 pályaművet nyújthat be!

Értékelési kategóriák:

  • Civil-A: maximum 2,5 perc hosszúságú videó
  • Civil-B: maximum 10 perc hosszúságú videó

Beküldése határidő: 2016. január 31.

A pályázatok értékelése: A beérkezett alkotásokat a Magyarsiker.hu 3 fős csapata és a hét magyarlakta, határon túli régió 1-1 felkért civil szervezetének képviselője értékeli. A pályázat eredményéről a Magyarsiker.hu 2016. február 29-ig értesíti a díjazásra jogosultakat.

Díjazás:

  • I helyezett: A szervezet 2 képviselője térítésmenetesen vehet részt 2016 júliusában a határon túli civil együttműködést erősítő Felvidéki Identitás találkozón, ahol szakmai bemutatkozásra és kapcsolatépítésre is adódik lehetőség. Ezen felül 1 éves ingyenes megjelenési lehetőséget biztosítunk a Magyarsiker.hu honlapon, valamint 20 db, 2015 legpéldaértékűbb civil programjait összefoglaló DVD-t küldünk meg a díjazott részére (Értéke: 140.000 Ft)
  • II. helyezett: A szervezet 1 képviselője térítésmenetesen vehet részt 2016 júliusában a határon túli civil együttműködést erősítő Felvidéki Identitástalálkozón, ahol szakmai bemutatkozásra és kapcsolatépítésre is adódik lehetőség. Ezen felül 10 db, 2015 legpéldaértékűbb civil programjait összefoglaló DVD-t küldünk meg a díjazott részére (Értéke: 80.000 Ft)
  • III, helyezett: 10 db, 2015 legpéldaértékűbb civil programjait összefoglaló DVD (Értéke: 20.000 Ft)

A pályaművek a Kárpát-medencei Magyar Civil Együttműködés Facebook oldalára (facebook.com/MagyarSiker.hu) is felkerülnek. A legtöbb like-ot elérő alkotás különdíjban részesül!

A kategóriák legjobb 5-5 alkotása országszerte bemutatásra kerül a 2016-os év jelentősebb civil rendezvényein.

A pályázat benyújtása:  

Jelentkezni az elkészült pályamű Youtube-ra feltöltött és a jomagyarsiker@gmail.com címre elküldött linkjével lehet. A pályaművek mellé kérjük megadni a pályázó nevét, elérhetőségét és a megpályázott kategória kódját (Civil-A/Civil-B).

A pályázó a pályázat eredményétől függetlenül hozzájárul ahhoz, hogy az általa beküldött alkotásokat a Magyarsiker.hu és társszervezetei korlátozás nélkül felhasználják, nyilvánosan levetítsék.

A pályázati kiírás és a beérkezett alkotások a magyarsiker.hu oldalon is megtekinthetőek

 

Skip to content
%d
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status