Egyéb kategória

Civil sikerek a filmvásznon – Filmpályázat a Magyarsiker.hu kiírásában

Pályázati kiírás

 

Civil sikerek a filmvásznon – Filmpályázat a Magyarsiker.hu kiírásában

 

A Magyarsiker.hu Filmkészítési pályázatot hirdet a kárpát-medencei civil szervezeteket, civil életet bemutató alkotások készítésére.

A pályázók köre: Pályázhat bármely kárpát-medencei, magyar együttműködésben érdekelt civil szervezet.

A pályázat témája: A pályázó szervezet bemutatása, céljainak ismertetése VAGY a szervezet által a 2014-2015-ös évben elvégzett tevékenységek, példaértékű programok, már megvalósított és a későbbiekben mások számára is alkalmazható „jó gyakorlatok” bemutatása.

Egy pályázó kategóriánként maximum 3 pályaművet nyújthat be!

Értékelési kategóriák:

  • Civil-A: maximum 2,5 perc hosszúságú videó
  • Civil-B: maximum 10 perc hosszúságú videó

Beküldése határidő: 2016. január 31.

A pályázatok értékelése: A beérkezett alkotásokat a Magyarsiker.hu 3 fős csapata és a hét magyarlakta, határon túli régió 1-1 felkért civil szervezetének képviselője értékeli. A pályázat eredményéről a Magyarsiker.hu 2016. február 29-ig értesíti a díjazásra jogosultakat.

Díjazás:

  • I helyezett: A szervezet 2 képviselője térítésmenetesen vehet részt 2016 júliusában a határon túli civil együttműködést erősítő Felvidéki Identitás találkozón, ahol szakmai bemutatkozásra és kapcsolatépítésre is adódik lehetőség. Ezen felül 1 éves ingyenes megjelenési lehetőséget biztosítunk a Magyarsiker.hu honlapon, valamint 20 db, 2015 legpéldaértékűbb civil programjait összefoglaló DVD-t küldünk meg a díjazott részére (Értéke: 140.000 Ft)
  • II. helyezett: A szervezet 1 képviselője térítésmenetesen vehet részt 2016 júliusában a határon túli civil együttműködést erősítő Felvidéki Identitástalálkozón, ahol szakmai bemutatkozásra és kapcsolatépítésre is adódik lehetőség. Ezen felül 10 db, 2015 legpéldaértékűbb civil programjait összefoglaló DVD-t küldünk meg a díjazott részére (Értéke: 80.000 Ft)
  • III, helyezett: 10 db, 2015 legpéldaértékűbb civil programjait összefoglaló DVD (Értéke: 20.000 Ft)

A pályaművek a Kárpát-medencei Magyar Civil Együttműködés Facebook oldalára (facebook.com/MagyarSiker.hu) is felkerülnek. A legtöbb like-ot elérő alkotás különdíjban részesül!

A kategóriák legjobb 5-5 alkotása országszerte bemutatásra kerül a 2016-os év jelentősebb civil rendezvényein.

A pályázat benyújtása:  

Jelentkezni az elkészült pályamű Youtube-ra feltöltött és a jomagyarsiker@gmail.com címre elküldött linkjével lehet. A pályaművek mellé kérjük megadni a pályázó nevét, elérhetőségét és a megpályázott kategória kódját (Civil-A/Civil-B).

A pályázó a pályázat eredményétől függetlenül hozzájárul ahhoz, hogy az általa beküldött alkotásokat a Magyarsiker.hu és társszervezetei korlátozás nélkül felhasználják, nyilvánosan levetítsék.

A pályázati kiírás és a beérkezett alkotások a magyarsiker.hu oldalon is megtekinthetőek

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status