Egyéb kategóriaHírek

Új felhívás a Nemzeti Együttműködési Alap keretében – „Civil szervezetek működési célú támogatása 2016.”

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által biztosított forrásból megjelent a Nemzeti Együttműködési Alap 2016. évre vonatkozó működési pályázati kiírása (NEA-16-M).

Ezzel lehetőség nyílik a civil szervezetek 2016. évi működésének támogatására.
A pályázatok lebonyolításával kapcsolatos feladatokat az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő látja el. A működési kiírás egységes szerkezetben, egy pályázati kiírás keretében jelenik meg minden kollégium tekintetében. A pályázatok beadási határideje – attól függően, hogy ki melyik kollégiumhoz pályázik – 2016. január 4-7. A szakmai programok támogatásához a pályázati kiírások meghirdetésére – a Nemzeti Együttműködési Alap Tanácsának döntése értelmében legalább 30 nappal a működési pályázat meghirdetése után – várhatóan 2015. december 28-án kerül sor.

A pályázati kiírás elérhető ezen a linken: pályázati kiírás

A pályázati útmutató elérhető ezen a linken: útmutató

Ezúton jelezzük továbbá, hogy a NEA működési pályázataival kapcsolatban az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület Civil Információs Centrum december 2 -17 között megyénk valamennyi járásában fog információs napokat tartani. Az információs napok helyszínéről és időpontjáról hamarosan értesítjük a szervezeteket.
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status