Egyéb kategóriaHírek

Új felhívás a Nemzeti Együttműködési Alap keretében – „Civil szervezetek működési célú támogatása 2016.”

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által biztosított forrásból megjelent a Nemzeti Együttműködési Alap 2016. évre vonatkozó működési pályázati kiírása (NEA-16-M).

Ezzel lehetőség nyílik a civil szervezetek 2016. évi működésének támogatására.
A pályázatok lebonyolításával kapcsolatos feladatokat az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő látja el. A működési kiírás egységes szerkezetben, egy pályázati kiírás keretében jelenik meg minden kollégium tekintetében. A pályázatok beadási határideje – attól függően, hogy ki melyik kollégiumhoz pályázik – 2016. január 4-7. A szakmai programok támogatásához a pályázati kiírások meghirdetésére – a Nemzeti Együttműködési Alap Tanácsának döntése értelmében legalább 30 nappal a működési pályázat meghirdetése után – várhatóan 2015. december 28-án kerül sor.

A pályázati kiírás elérhető ezen a linken: pályázati kiírás

A pályázati útmutató elérhető ezen a linken: útmutató

Ezúton jelezzük továbbá, hogy a NEA működési pályázataival kapcsolatban az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület Civil Információs Centrum december 2 -17 között megyénk valamennyi járásában fog információs napokat tartani. Az információs napok helyszínéről és időpontjáról hamarosan értesítjük a szervezeteket.
Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status