Adománygyűjtés a Kárpátaljai Magyar Cserkészszövetség számára!

A Magyar Cserkészszövetség II. kerülete a Kárpátok Egyesülettel közösen adománygyűjtő akciót kezdeményez, hogy a Magyar Cserkészszövetség, a Magyar Cserkészszövetségek Fóruma és a Kárpátaljai Magyar Cserkészszövetség Tegyünk Együtt Kárpátaljáért! programjához kapcsolódva közvetlenül segítse a Kárpátaljai Magyar Cserkészszövetséget. A háborús helyzet teljesen elapasztotta az egyébként is szűkös anyagi lehetőségeiket, veszélybe került működésük legalapvetőbb feltétele is, hiszen az ottani családok már semmilyen anyagi támogatást nem tudnak nyújtani a csapatoknak, ezáltal az ifjúsági munka fennmaradása sem biztosított.

cserk_logoAz öt hónapja zajló Tegyünk Együtt Kárpátaljáért Program helyi missziós munkáját kiegészítve ezért kifejezetten a kárpátaljai magyar cserkészek anyagi támogatását célzó gyűjtést kezdeményezünk. Kérjük a tenni akaró állampolgárokat, hogy támogassák adománygyűjtő akciónkat, hiszen ha minden segíteni vágyó csak 1 000 Ft-tal járul hozzá a gyűjtéshez, már egy jelentősebb adományt tudunk átadni.

Az adománygyűjtés 2015. november 10-éig tart, a felajánlott összegeket a Magyar Cserkészszövetség UniCredit Banknál vezetett számlájára várjuk.

Számlaszám: 10918001-00000071-76940033

Kérjük, hogy a megjegyzés rovatba tüntessétek fel a befizető nevét, vagy ha anonim módon szeretnétek adományozni, a „Kárpátalja KáMCSSZ” címszót.

Az összegyűjtött adományt 2015 novemberében személyesen fogjuk átadni a KáMCSSZ vezetőségének, akik a pénz további sorsáról döntenek, hiszen ők tudják, hol és mire lesz rá leginkább szükség. A befizetésekről és a pénz felhasználásáról pontos dokumentációt vezetünk, amit honlapunkon és a Tegyünk Együtt Kárpátaljáért Program hivatalos weboldalán is közzéteszünk.

Az adományozás aktuális állását a http://2ker.cserkesz.hu/ honlapon található adománymérőn láthatjátok.

Előre is köszönjük a nagylelkű segítséget!

 

Cserkészüdvözlettel:

 

Jernei Péter cst. (784.)
kerületi elnök
II. Észak-Magyarországi cserkészkerület

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status