Egyéb kategóriaHírek

Adománygyűjtés a Kárpátaljai Magyar Cserkészszövetség számára!

A Magyar Cserkészszövetség II. kerülete a Kárpátok Egyesülettel közösen adománygyűjtő akciót kezdeményez, hogy a Magyar Cserkészszövetség, a Magyar Cserkészszövetségek Fóruma és a Kárpátaljai Magyar Cserkészszövetség Tegyünk Együtt Kárpátaljáért! programjához kapcsolódva közvetlenül segítse a Kárpátaljai Magyar Cserkészszövetséget. A háborús helyzet teljesen elapasztotta az egyébként is szűkös anyagi lehetőségeiket, veszélybe került működésük legalapvetőbb feltétele is, hiszen az ottani családok már semmilyen anyagi támogatást nem tudnak nyújtani a csapatoknak, ezáltal az ifjúsági munka fennmaradása sem biztosított.

cserk_logoAz öt hónapja zajló Tegyünk Együtt Kárpátaljáért Program helyi missziós munkáját kiegészítve ezért kifejezetten a kárpátaljai magyar cserkészek anyagi támogatását célzó gyűjtést kezdeményezünk. Kérjük a tenni akaró állampolgárokat, hogy támogassák adománygyűjtő akciónkat, hiszen ha minden segíteni vágyó csak 1 000 Ft-tal járul hozzá a gyűjtéshez, már egy jelentősebb adományt tudunk átadni.

Az adománygyűjtés 2015. november 10-éig tart, a felajánlott összegeket a Magyar Cserkészszövetség UniCredit Banknál vezetett számlájára várjuk.

Számlaszám: 10918001-00000071-76940033

Kérjük, hogy a megjegyzés rovatba tüntessétek fel a befizető nevét, vagy ha anonim módon szeretnétek adományozni, a „Kárpátalja KáMCSSZ” címszót.

Az összegyűjtött adományt 2015 novemberében személyesen fogjuk átadni a KáMCSSZ vezetőségének, akik a pénz további sorsáról döntenek, hiszen ők tudják, hol és mire lesz rá leginkább szükség. A befizetésekről és a pénz felhasználásáról pontos dokumentációt vezetünk, amit honlapunkon és a Tegyünk Együtt Kárpátaljáért Program hivatalos weboldalán is közzéteszünk.

Az adományozás aktuális állását a http://2ker.cserkesz.hu/ honlapon található adománymérőn láthatjátok.

Előre is köszönjük a nagylelkű segítséget!

 

Cserkészüdvözlettel:

 

Jernei Péter cst. (784.)
kerületi elnök
II. Észak-Magyarországi cserkészkerület

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status