Egyéb kategóriaHírek

Önkéntes honlap – nem csak a “hivatalos” önkéntesség támogatására

“Tájékoztatjuk Önöket, hogy a nyár folyamán elindításra kerül egy – az önkéntesség ügyét előmozdítani kívánó – új honlap, amely a civil terület számára is komoly segítséget és lehetőséget jelent.

Az ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkárság tájékoztatása szerint a honlap elsődleges célja a keresleti és kínálati oldal összekapcsolása az önkéntesség területén. A cél kettős, mert egyrészt fontos, hogy a potenciális önkéntesek könnyen és gyorsan megtalálják a számukra legoptimálisabb lehetőségeket, ugyanakkor legalább ennyire lényeges a fogadóképes szervezetek kommunikációs lehetősége, a tájékoztatás az általuk szervezett önkéntes programokról.

Emellett – a rendelkezésre álló információk szerint – a honlap folyamatos tájékoztatást fog nyújtani az önkéntesség területét érintő friss információkról, hazai és nemzetközi aktualitásokról.

A honlap hivatalos indítását megelőzően lehetőség van regisztrációra és – mind keresleti, mind kínálati oldalon – tartalom feltöltésre.

Forrás: Eberi Erőforrások Minisztériuma Ifjúságpolitikáért és Esélyteremtésért Felelős Helyettes- államtitkárság

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status