Egyéb kategóriaHírek

Önkéntes honlap – nem csak a “hivatalos” önkéntesség támogatására

“Tájékoztatjuk Önöket, hogy a nyár folyamán elindításra kerül egy – az önkéntesség ügyét előmozdítani kívánó – új honlap, amely a civil terület számára is komoly segítséget és lehetőséget jelent.

Az ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkárság tájékoztatása szerint a honlap elsődleges célja a keresleti és kínálati oldal összekapcsolása az önkéntesség területén. A cél kettős, mert egyrészt fontos, hogy a potenciális önkéntesek könnyen és gyorsan megtalálják a számukra legoptimálisabb lehetőségeket, ugyanakkor legalább ennyire lényeges a fogadóképes szervezetek kommunikációs lehetősége, a tájékoztatás az általuk szervezett önkéntes programokról.

Emellett – a rendelkezésre álló információk szerint – a honlap folyamatos tájékoztatást fog nyújtani az önkéntesség területét érintő friss információkról, hazai és nemzetközi aktualitásokról.

A honlap hivatalos indítását megelőzően lehetőség van regisztrációra és – mind keresleti, mind kínálati oldalon – tartalom feltöltésre.

Forrás: Eberi Erőforrások Minisztériuma Ifjúságpolitikáért és Esélyteremtésért Felelős Helyettes- államtitkárság

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status