Hírek

Legalább ennyit a forrásteremtésről

Legalább ennyit a forrásteremtésről címmel ingyenes e-mail tanfolyamot készített a Pályázatfigyelő Szerkesztősége

Az alábbiakban a  Pályázatfigyelő Szerkesztősége által készített ingyenes e-mail tanfolyam felhívása olvasható, amit tisztelettel ajánlunk a civil szervezetek figyelmébe:

Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert? Ugye ismerős a kérdés, ami nem csak a forrásteremtés kapcsán bukkan fel. Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.
Arról nem is beszélve, hogy a végére azt is el tudja majd dönteni, hogy önnek való-e ez a “foglalkozás”.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban. Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál…

Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.

Feliratkozás az alábbi oldal jobb felső részén:
http://forrasteremtes-tanfolyam.pafi.hu

Huszerl József
szerkesztő

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status