Hírek

Civil Licit 2015.

A Civil Licit Alapítvány 2015-ben ismét kiírta a Civil Licit fenntarthatósági árverés non-profit szervezeteknek szóló pályázatát.

Az idei Civil Licit különlegessége, hogy a pályázati rendszer átalakításával az idei évtől két szakaszban történik a nyertes szolgáltatások kiválasztása. Az első fordulóban a pályázati adatlapok értékelése után 22 civil szervezetet választ ki a bíráló bizottság, akik átfogó termékfejlesztési és menedzsment képzésen vehetnek részt. A tréningen az alapítvány szakemberei és a vállalati szektor képviselői nem csupán a sikeres vállalati együttműködésre készítik fel a civil szervezeteket, hanem hosszú távú fenntartható gazdálkodás alapjainak megteremtéséhez is segítséget nyújtanak. A második fordulóban a szakmai zsűri a képzésen résztvevő civil szervezetek kínálatából a legjobb 11 szolgáltatást választja ki.

A pályázati adatlap elérhető a www.civillicit.hu weboldalon, a pályázatot a korábbi évekhez hasonlóan elektronikus úton kell beadni.

Pályázati határidő: 2015. július 15-én 18.00 óra

A Civil Licit Alapítvány korábbi évekhez hasonlóan idén is lehetőséget biztosít arra, hogy a pályáztatással kapcsolatos kérdéseikre személyesen is választ kaphassanak az érdeklődők. Amennyiben igényt tart személyes konzultációra, jelezze az info@civillicit.hu e-mail címen. Az információs napok helyszínéről és időpontjáról az érdeklődőket e-mailben fogja értesíteni a Civil Licit Alapítvány.

Ismertető a Civil Licitről

Pályázati kiírás

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status