Hírek

Civil Licit 2015.

A Civil Licit Alapítvány 2015-ben ismét kiírta a Civil Licit fenntarthatósági árverés non-profit szervezeteknek szóló pályázatát.

Az idei Civil Licit különlegessége, hogy a pályázati rendszer átalakításával az idei évtől két szakaszban történik a nyertes szolgáltatások kiválasztása. Az első fordulóban a pályázati adatlapok értékelése után 22 civil szervezetet választ ki a bíráló bizottság, akik átfogó termékfejlesztési és menedzsment képzésen vehetnek részt. A tréningen az alapítvány szakemberei és a vállalati szektor képviselői nem csupán a sikeres vállalati együttműködésre készítik fel a civil szervezeteket, hanem hosszú távú fenntartható gazdálkodás alapjainak megteremtéséhez is segítséget nyújtanak. A második fordulóban a szakmai zsűri a képzésen résztvevő civil szervezetek kínálatából a legjobb 11 szolgáltatást választja ki.

A pályázati adatlap elérhető a www.civillicit.hu weboldalon, a pályázatot a korábbi évekhez hasonlóan elektronikus úton kell beadni.

Pályázati határidő: 2015. július 15-én 18.00 óra

A Civil Licit Alapítvány korábbi évekhez hasonlóan idén is lehetőséget biztosít arra, hogy a pályáztatással kapcsolatos kérdéseikre személyesen is választ kaphassanak az érdeklődők. Amennyiben igényt tart személyes konzultációra, jelezze az info@civillicit.hu e-mail címen. Az információs napok helyszínéről és időpontjáról az érdeklődőket e-mailben fogja értesíteni a Civil Licit Alapítvány.

Ismertető a Civil Licitről

Pályázati kiírás

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status