Hírek

Általános tájékoztató az Erasmus+ program ifjúsági területéről

Az Erasmus+ Program ifjúsági területe 2014-2020 között biztosít pályázati lehetőségeket a 13–30 év közötti fiatalok, valamint a velük foglalkozó szakemberek számára.

Az új uniós oktatási, képzési, ifjúsági és sportprogram, az Erasmus+ célja a képzettség és a foglalkoztathatóság javítása, valamint az oktatási, képzési és az ifjúsági munka területén működő rendszerek korszerűsítése. A program keretében több mint 4 millió pályázó juthat támogatáshoz, ebből az ifjúsági terület révén több mint 500 000 fiatal és szakember vehet részt nemzetközi ifjúsági projektekben. 2015-ben több mint 1 milliárd forint áll rendelkezésre a támogatásra.

A program az egyének külföldi tanulási lehetőségeit támogatja az EU-n belül és kívül; valamint az oktatási intézmények, ifjúsági szervezetek, vállalkozások, helyi és regionális hatóságok és civil szervezetek közötti partnerségekhez, valamint az innovációt, a vállalkozó szellemet és a foglalkoztathatóságot ösztönző reformokhoz nyújt támogatást.

Az NCSSZI Erasmus+ Ifjúsági Programiroda és az Eurodesk munkatársai az alábbi időpontban tartanak pályázati tájékoztatót és tanácsadó műhelyt az Erasmus+ program ifjúsági területéről:

Időpont: 2015. március 13. 13.00
Helyszín: Új Nemzedék Plusz Kontaktpont Iroda – Miskolc, Széchenyi utca 85.

embed]https://erke.hu/wp-content/uploads/2015/03/Erasmus-_miskolc-felhivas.pdf[/embed]

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status