Hírek

Általános tájékoztató az Erasmus+ program ifjúsági területéről

Az Erasmus+ Program ifjúsági területe 2014-2020 között biztosít pályázati lehetőségeket a 13–30 év közötti fiatalok, valamint a velük foglalkozó szakemberek számára.

Az új uniós oktatási, képzési, ifjúsági és sportprogram, az Erasmus+ célja a képzettség és a foglalkoztathatóság javítása, valamint az oktatási, képzési és az ifjúsági munka területén működő rendszerek korszerűsítése. A program keretében több mint 4 millió pályázó juthat támogatáshoz, ebből az ifjúsági terület révén több mint 500 000 fiatal és szakember vehet részt nemzetközi ifjúsági projektekben. 2015-ben több mint 1 milliárd forint áll rendelkezésre a támogatásra.

A program az egyének külföldi tanulási lehetőségeit támogatja az EU-n belül és kívül; valamint az oktatási intézmények, ifjúsági szervezetek, vállalkozások, helyi és regionális hatóságok és civil szervezetek közötti partnerségekhez, valamint az innovációt, a vállalkozó szellemet és a foglalkoztathatóságot ösztönző reformokhoz nyújt támogatást.

Az NCSSZI Erasmus+ Ifjúsági Programiroda és az Eurodesk munkatársai az alábbi időpontban tartanak pályázati tájékoztatót és tanácsadó műhelyt az Erasmus+ program ifjúsági területéről:

Időpont: 2015. március 13. 13.00
Helyszín: Új Nemzedék Plusz Kontaktpont Iroda – Miskolc, Széchenyi utca 85.

embed]https://erke.hu/wp-content/uploads/2015/03/Erasmus-_miskolc-felhivas.pdf[/embed]

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status