Információs napok

Partnerségi információs napok

A CIC szolgáltatásaival összefüggő témakörök kapcsán, valamint a megye civil szervezeteit és a velük együttműködő közigazgatási és gazdasági szereplőket érintő aktuális, vagy a szélesebb közönséget érdeklő kérdésekhez kapcsolódóan megyei és térségi szintű információs napokat szervezünk. Ezek a több órás rendezvények az információszerzésen túl alkalmasak arra, hogy Ön és szervezete találkozhasson azon intézmények, szervezetek képviselőivel, amelyekkel szükséges vagy hasznos kapcsolatokat építenie. E mellet az információs napokhoz általában tanácsadási lehetőség is társul. (Erről bővebben itt olvashat: Tanácsadások)
Amennyiben témát szeretne javasolni a Partnerségi Információs Napokhoz kapcsolódóan, vagy szívesen mutatná be szervezete munkáját, jó gyakorlatait kérjük, jelezze számunkra! A rendezvények programját készek vagyunk a hozzánk beérkezett igényekhez igazítani! S ez a lehetőség nem csak a civil szervezetek irányában áll fenn. Amennyiben az Ön intézménye, vállalkozása civilekkel működik együtt, információs rendezvényeinken akár előadóként is megoszthatja tapasztalatait!

Információs napokat önállóan és partnerek bevonásával is szervezünk. Így ezúton is felhívjuk a figyelmét arra, hogy igyekszünk segítséget nyújtani azoknak a szervezeteknek, kezdeményezéseknek, amelyek a civil szektort érintő információkat kívánnak közvetíteni. Ezért lehetőségeinkhez mérten eleget teszünk a hozzánk érkező előadói, moderátori felkéréseknek. Sőt korlátozottan lehetőség van arra is, hogy szervezőként is bekapcsolódjon az általunk kezdeményezett eseményekbe.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, amennyiben élni kíván bármelyik lehetőséggel!

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status